Foto's en activiteiten

Schuwacht - Buurtvereniging Vrij Holland

Activiteiten van de buurtvereniging.

Activiteiten worden aangekondigd via Facebook.

Hiernaast ziet u de laatste melding. Klik op de melding om naar de Facebook pagina te gaan.

Als u geen Facebook heeft kunt u deze pagina ook gewoon bekijken!

Maak van jouw ideeën voor de toekomst een vlog en win 250 euro!

De gemeente is bezig om een plan te maken voor de toekomst van de Krimpenerwaard. Voor dit plan (de Omgevingsvisie Krimpenerwaard) willen we ook jouw mening horen. Wat vind je belangrijk voor jouw toekomst? Wat wil je graag zo houden en wat wil je dat beter gaat in de omgeving waar je woont en leeft? Maak hierover een vlog en doe mee met onze vlogwedstrijd.

Klik op de knop hieronder. Op deze website van de gemeente Krimpenerwaard vind je meer informatie!

Opschoonactie

Ieder jaar worden de dijk en rietvelden tussen dorp en watertoren opgeruimd.

Zomerfeest

Eén van de steeds terugkerende activiteiten is het Zomerfeest.

Allegorische optocht

Eens in de 5 jaar is er in de gemeente een Allegorische waar de Buurtvereniging aan deelneemt.

Oudere foto's

De oudere foto’s hebben wij elders ondergebracht. Klikt u hier om naar die albums te gaan.

De meest recente foto's vindt u steeds op Facebook. Ook zonder Facebook account kunt u daar kijken.

Schuwacht - Lekkerkerk

Klik hier om het Privacy Protocol in te zien.

Dit Privacy Protocol heeft betrekking op het gebruik van persoonsgegevens, foto’s en

video-opnamen en de website & Facebookpagina van buurtvereniging Vrij Holland.